Integritetspolicy

Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder och skyddar din personliga information på vår webbplats. Genom att använda vår webbplats samtycker du till den praxis som beskrivs i denna policy.

Insamling av personlig information

Vi samlar in personlig information från dig när du besöker vår webbplats när du fyller i ett kontaktformulär. Denna information kan inkludera ditt namn, e-postadress, telefonnummer, fakturerings- och leveransadress samt betalningsinformation.

Användning av personlig information

Vi använder den personliga informationen vi samlar in för att ge dig en personlig upplevelse på vår webbplats, för att behandla dina beställningar och betalningar, för att skicka nyhetsbrev och annan marknadsföringskommunikation till dig och för att svara på dina förfrågningar. Vi kan också använda din personliga information för att förbättra vår webbplats, våra produkter och tjänster. Läs mer om hur Google använder vår data här.

Skydd av personlig information

Vi tar skyddet av din personliga information på allvar och vidtar åtgärder för att skydda dem från obehörig åtkomst, avslöjande eller missbruk. Vi använder branschstandardiserade säkerhetsåtgärder, såsom kryptering och brandväggar, för att skydda din personliga information.

Delning av personlig information

Vi säljer eller hyr inte ut din personliga information till tredje part. Däremot kan vi komma att dela din personliga information med pålitliga tredjepartstjänsteleverantörer som hjälper oss med webbhotell, betalningshantering, e-postmarknadsföring och annan affärsverksamhet. Dessa tjänsteleverantörer är avtalsenligt skyldiga att skydda din personliga information och endast använda den för de syften för vilka den delades.

Dina rättigheter

Du har rätt att få tillgång till, korrigera eller radera din personliga information. Du kan göra detta genom att kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna som finns på vår hemsida. Du har också rätt att välja bort att ta emot marknadskommunikation från oss.

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera eller modifiera denna integritetspolicy när som helst. Eventuella ändringar av denna policy kommer att publiceras på vår webbplats. Din fortsatta användning av vår webbplats efter att sådana ändringar har gjorts utgör ditt godkännande av den nya policyn.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar om denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss med hjälp av kontaktinformationen på vår webbplats.